Vi bygger ditt drömbadrum

Unna dig ett nytt badrum och låt oss hjälpa dig hela vägen. Vi utför allt arbete och renovering med 10st erfarna plattsättare. Vi lämnar 10 års reklamationsrätt på arbetet. Trygghet både för dig och för oss.

För mer info eller för att boka ett hembesök:

K-G Säfström
070 557 64 31
kg@kakelentreprenad.se

  • Lämnar kostnadsfritt en tydlig offert som är specificerad i varje arbetsmoment, både arbetskostnad och materialkostnad, så att du som kund lättare ska förstå offertens innehåll.
  • Våra badrumsdesigners ritar upp ditt badrum i 3D för att hjälpa dig med allt ifrån första badrumsinspirationen för att komma igång och hur du ska tänka kring planeringen av badrummet, till att vara med dig hela vägen till din färdiga badrumsdröm.
  • Vi är ett auktoriserat kakelföretag som är anslutna till Byggkeramikrådet. Samtliga av våra hantverkare har våtrumscertifikat och har genomgått kurser hos byggkeramikrådet samt hos vår leverantör LIP som tillhandahåller tätskikt.
  • Kakel, klinker och natursten från anrika italienska och svenska leverantörer bl a Konradssons.
  • Badrumsinredningar från välkända tillverkare som INR, Svedbergs, DuoBad och Temal med flera. Genuint porslin från ledande leverantörer bl a Gustavsberg, IFÖ, Duravit och Villeroy & Boch.